Samma projektledare från start till mål

Ibland är det lättast att bara lyfta luren. Hos oss ringer det mycket. Vi har samarbete med många fastighetsförvaltare och utför ömsom små, ömsom stora jobb för dem. För oss står relationen i centrum.

När du arbetar med oss har du samma projektledare genom hela arbetet och även under kommande projekt om du är nöjd med resultatet. Fördelarna? Att inte inte behöva börja om från början varje gång. Du har någon som känner dig och dina fastigheter och kan förstå dina problem. Allt från en lös tegelsten i en skorsten till omputsning av en hel fasad. Hur ofta behöver man se över fasaden? Vilka områden är mest utsatta? Om jag gör en tillbyggnad, kan jag få samma yta på resten av fasaden?

Med snart 40 års erfarenhet så har vi hört de flesta frågorna och har förhoppningsvis även intelligenta svar på dem. Om du vill så går vi igenom hela fastighetsbeståndet och gör tillsammans med dig en plan för det.

Några av våra specialområden

Fasad
Alla hus ser olika ut och bjuder på olika utmaningar.
Läs mer

Förstärkning
Slipp klumpiga stålbalkar, förstärk med kolfiber.

Läs mer

För en trygghet i hela affären

Som ett bolag inom Fasadgruppen kan vi erbjuda expertkunskap för hela fastighetens yttre skal.
Vi arbetar hållbart, lokalt och med stor hantverkskunnighet.

Vårt mål är att förse er med världens främsta exteriörer. 

Referenser

Jobba hos oss

Hos oss arbetar många människor i olika åldrar, med varierande ursprung, olika arbetsuppgifter och erfarenheter. Vårt arbetsområde sträcker sig över hela Sverige.

Gå till våra karriärsida